Lymfaterapia kurssi 2019

Huomaa! Kurssin ajankohtaa on siirretty eteenpäin.

Tom Väisänen järjestää yhteistyössä

Suomen Lymfahoito ry, Lymfterapi i Finland rf:n kanssa

Lymfahoidon Kokonaisuus (LYKO) –koulutuksen Helsingissä:
26.-31.8, 23.-28.9, 28.10.-2.11 ja 25.-30.11.2019

Lymfahoidon Kokonaisuus –koulutus on Kelan hyväksymä ja kansainväliset kriteerit täyttävä lymfaterapeutin koulutus, joka antaa monipuolisen tietotaidon eri turvotusten hoitoon. Koulutus toteutetaan monien yrittäjien toiveesta nyt ensimäistä kertaa neljässä jaksossa, joiden yhteenlaskettu pituus on 24 päivää. Jokaisen jakson pituus on kuusi päivää. Viimeinen jakso päättyy kolmiosaiseen loppukokeeseen. Myös omatoimista opiskelua sisältävä koulutus antaa yhteensä 12 opintopistettä.

Huomaa!         Tämä on vuoden 2019 ainoa Lymfahoidon Kokonaisuus –koulutus.

I jakso:               26.-31.8.                Imusuoniston anatomia ja fysiologia, manuaalisen lymfaterapian peruskäsittelyt, kompressioterapian perusteet, inflammaatioreaktion aiheuttama turvotus.

II jakso:             23.-28.9.          Kompressiosidonta, laskimovajaatoiminta, sekundaarinen ylä- ja alaraajalymfaödeema, turvotusasiakkaan tutkiminen, fibroosin käsittely, lääkinnällisten kompressiotuotteiden valinta ja mittaus.

III jakso:           28.10.-2.11          Kurssin lääketieteelliset luennot, primäärinen lymfaödeema, lipödeema, rinnan ja genitaalialueen lymfaödeemat, perinteistä lymfaödeemaa tukevat hoitomuodot, lääkinnälliset kompressiotuotteet.

IV jakso:           25.-30.11.       Kasvojen lymfaödeema, LYKO-terapia muissa taudinkuvissa, perinteistä lymfaödeemaa tukevat hoitomuodot, potilastapauksia ryhmätöinä, teorian ja käytännön kertausta, kolmiosainen loppukoe.

Kurssipaikka: Hierojakoulu Relaxi, Kuortaneenkatu 7, 00520 Hki

Opettajat:       Tom Väisänen, ft, lymfaterapian opettaja

                            Dr.med. Kathrin Jung, Földi-klinikka, Hinterzarten, Saksa

Kurssikieli:   Teoria ja käytännön harjoitukset   – suomi, lääketieteelliset luennot  – saksa, josta tulkkaus ja PowerPoint-esitys monisteineen suomeksi.

Kurssin hinta: 2690€ (sisältää oppimateriaalin, kompressiosidospaketin sekä alv:n)

Lisätietoja:    Tom Väisänen, 050 – 3494 345, tom.vaisanen@pp.inet.fi